Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis

We zijn trots op ons mooie Maasstad Ziekenhuis waar we ons elke dag inzetten voor de beste zorg voor onze patiënten. Daarnaast willen we graag extra voorzieningen bieden, om het verblijf in het ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken. Onze patiënten, hun familieleden en bezoekers hebben daar baat bij.

Vrienden maken het verschil!

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis maakt projecten mogelijk die het welzijn en verblijf van patiënten in het Maasstad Ziekenhuis verbeteren. Dankzij de steun van vele particulieren, bedrijven en andere instellingen hebben we al veel kunnen realiseren, zoals:    

  • De familiekamers bij de afdelingen Oncologie en Longgeneeskunde. Stichting Vrienden van Siem schonk het ziekenhuis de inrichting van deze kamers. 
  • Een ander mooi voorbeeld is de Droomplek, mogelijk gemaakt door onder andere het Ronald McDonald Kinderfonds. 
  • Maar ook buidelstoelen voor de afdeling Neonatologie. Ouders kunnen zo langdurig met hun te vroeg geboren baby buidelen.   

We willen samen met u nog  veel meer doen om het ziekenhuis comfortabel te maken, zoals het kindvriendelijker maken van onze wachtruimtes, het zorgen voor prettigere en warmere verlichting, nieuw elektrisch patiëntenvervoer. Van zowel patiënten als medewerkers krijgen we veel ideeën en aanvragen, maar er is geld nodig om dit voor elkaar te krijgen. Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis zet zich hiervoor in, en wij kunnen nooit genoeg Vrienden hebben om ons daarbij te helpen.     

Logo vrienden

 

 

 

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis is een onafhankelijke stichting met een eigen bestuur. Wij hebben de ANBI-status en zijn lid van Nederland Filantropieland - de brancheorganisatie voor goede doelen in Nederland.   

 

 

 

 

Stichting Vrienden Maasstad Ziekenhuis voldoet aan strenge kwaliteitseisen, wij hebben hiervoor het keurmerk 'Erkend Goed Doel' gekregen. Onze Vrienden weten daardoor dat wij bijdragen aan een betere wereld, zorgvuldig omgaan met iedere euro, verantwoording afleggen en ons regelmatig laten controleren.    

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk de video.