26-05-2020

Nieuws en maatregelen coronavirus (COVID-19)

Via onze website houden wij u op de hoogte van het laatste nieuws, maatregelen en veelgestelde vragen rondom het coronavirus (COVID-19).

Het Maasstad Ziekenhuis blijft extra alert en volgt actief het infectiebeleid op. Dit betekent dat wij patiënten die zich melden met luchtwegklachten (oals neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts) volgens protocol behandelen. Wanneer er verdenking op aanwezigheid van het coronavirus (COVID-19) is, treedt het protocol strikte isolatie in werking.

Veelgestelde vragen

Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rijtje gezet. De vragen worden aangevuld zodra nieuwe informatie bekend is. U kunt ook het publieksinformatienummer bellen van de Rijksoverheid via 0800 - 1351. Voor meer informatie over het coronavirus (COVID-19) en de richtlijnen kunt u www.rivm.nl/nieuwcoronavirus raadplegen.

Uitleg over het coronavirus (COVID-19) in animaties
Bekijk de animatie van Stichting Lezen en Schrijven of de animatie van het Maasstad Ziekenhuis voor een eenvoudige uitleg over het coronavirus (COVID-19) en de maatregelen.

Meer informatie over het coronavirus (COVID-19)?